torsdag 5. januar 2012

Rett og slett helt perfekt

For et år siden fikk jeg kikke inn i de nydelige øynene dine for første gang. Min lille minstemann. Hvor ble tiden av? Tenk ett år har du vært her hos oss. Så kort, og alikevel så lenge. Jeg som ikke var sikker på om jeg kunne få barn en gang, fikk oppleve å få nettopp nydelige deg i mine armer. Lille, vakre du. Takk for at jeg får være mammaen din. Takk for ditt gode smil og din uendelige energi. Takk for at jeg får holde deg tett alle de nettene du strever med ører og pust. Takk for din grenseløse tillit til meg. Åhhh, som jeg så gjerne skulle fikset de vonde ørene dine. Jeg skulle så gjerne fikset alt for deg resten av livet. Slik at du kan gå smilende gjenneom hver en dag. Jeg retter øynene mine mot Han som ga meg deg, mitt lille mirakel. Jeg takker Han av hele mitt hjerte, og legger fremtiden din i Hans trygge armer. Åh, som jeg elsker deg. Takk lille venn, for at du gjør meg til en mamma. Takk for at nettopp du er du. Hvis jeg kan ønske noe for deg i dag, så er det at du alltid må skjønne hvilket mirakel du er. Skapt akkurat slik du skal. Rett og slett helt perfekt. Måtte vi alle skjønne nettopp det. At det er slik det er for oss alle.

6 kommentarer:

 1. Du skriver så utrolig bra, Heidi!! Jeg sitter her med tårer i øynene, for jeg føler det på samme måte overfor mine barn, men jeg er ikke så flink som deg til å sette ord på de følelsene!
  Gratulerer med dagen til lillemann - og til mamma'n hans :o)

  SvarSlett
 2. Så vakkert innlegg <3 og for et søt illustrasjon også. Har du forresten prøvd kiropraktor til veslegutt for å hjelpe med å drenere ørene? For noen kan det hjelpe. *♥*

  SvarSlett
 3. Nå ble jeg rørt til tårer. Sånn er det å ha hjerte for sine små, og du har et stort og varmt et! Etter jeg selv ble mamma, føles det nå som om hjertet konstant er på utsiden, om du skjønner.Gratulerer til minsten også ønsker jeg dere en fin dag sammen! klems

  SvarSlett
 4. så nydelig <3
  Gratulerer til lillegutt - og til mamman :)
  klem

  SvarSlett
 5. Så nydelig!
  Ja, tenk hvis vi kunne fikse alt for dem resten av livet :) godt at vi hvertfall kan legge dem i Hans store og sterke armer!
  Gratulerer med dagen til lillegutt!
  Klem

  SvarSlett
 6. Så nydelig. vidunderlig å lese. Tror du er en veldig god mamma for din lille skjønne gutt. Han er heldig som har deg.
  M

  SvarSlett