tirsdag 24. januar 2012

Når drømmer blir virkelige

Jeg har alltid elsket å skrive. Som liten jente hadde jeg en fabelaktig fantasi, og jeg gikk løs på hver skolestil med stor iver. Fortellingene kom som perler på en snor. Mamma hørte med store ører, og oppmuntret meg alltid. Det hendte fortellingene ble lest høyt i klassen, og det var både flaut og stas. Som tenåring vant jeg en stilkonkurranse, men så ble det en laaang pause. Vidergående sine norskstiler tok litt piffen fra meg kan du si. De neste årene ble det mest dagbok og noen triste dikt når jeg hadde kjærlighetssorg. Men jeg var fortsatt et skrivende menneske. Jeg hadde bare gått litt i dvale.

Så begynte jeg å blogge. Jeg fikk så lyst til å skrive igjen. I tilegg hadde jeg så mye på hjertet som jeg ønsket å formidle. Ønsket var så sterkt, men det torde jeg knapt å si til noen. Jeg torde iallefall ikke si til så mange at jeg hadde begynt å blogge. I begynnelsen syntes jeg det var flaut. Ikke passet jeg inn i noen spesiell bloggkategori heller. Det ble mye "eh, ja, jeg skrivet litt om det jeg har på hjertet og sånt....", og andre vage utsagn. Men etterhvert ble jeg tryggere. Gleden over å skrive vokste. Drømmen om å skrive var der. Drømmen om å formidle noe var der. Jeg var i gang. Jeg hadde et par bloggkriser der jeg vurderte å gi opp. Drømmer er sårbare. Men lysten og ønsket var så sterkt. Og det rare var (og det gikk det iallfall lang tid før jeg torde si til noen), at jeg opplevde at Gud ville at jeg skulle skrive (se der fikk jeg sagt det her og, det var ikke så lett, men nå er det gjort!!). Jeg koser meg så med bloggverdenen. Her får jeg så mye inspirasjon fra så mange flotte bloggere. Det er så varieret, og det elsker jeg. Jeg finner inspirasjon til hjemmet, matoppskrifter, blir rørt til tårer, engasjert, oppmuntret og løftet opp. Gjennom kommentarene får jeg ekstra lyst til å skrive mer. Jeg kommer så abslolutt til å fortsette.

Men det har skjedd noe mer. Jeg har fått en stor og fantastisk bekreftelse på at Gud har lagt denne drømmen om å skrive på hjertet mitt. Jeg har fått min første, lille skrivejobb. Jeg er så glad og takknemlig, og aldri så lite nervøs og skjelvende. Jeg skal annehver uke skrive baksideandakter for avisa Dagen. En god venninne har trodd på meg og hjulpet meg. Det er fantastisk å ha noen som tror på meg. Jeg takker også for all oppmuntring jeg har fått her på bloggen. Det har hjulpet meg til å tørre. Det er virkelig fantastisk når noe av det en nesten ikke tør si høyt at en drømmer om faktisk skjer. Men det skjer! HURRA!!!!

(Når det gjelder bloggbroblemene mine har de løst seg ved at jeg har byttet nettleser. Men skjønner at noen fortsatt har problemer med å kommentere. Det vet jeg ikke hvordan jeg kan fikse : )

16 kommentarer:

 1. Heidi! Du er og blir bare vakker, blir oppmuntret og kreativ selv. takk for det Heidi! stå på og lytt etter hva du selv og Gud vil at du skal gjøre og gjør det.
  knus og knib
  Mona Elin

  SvarSlett
 2. Fantastisk!! Gratulerer med jobben hos Dagen, Heidi! :) Vel fortjent! Hver gang jeg leser noe fra bloggen din berører det meg på en eller annen måte. Og det er jo hele vitsen! :D Stå på videre! :)

  Klem fra Monica

  SvarSlett
 3. Så spennende! Er så kult når drømmer blir virkelighet! Lykke til med skrivingen!
  Klem

  SvarSlett
 4. Så fantastisk Heidi - gratulerer - og ja, du har virkelig evnen til å skrive! Du fasinerer meg i alle fall...... Og jeg har vært en av dem som ikke har fått til å kommentere og derfor prøver jeg meg igjen! Klem og hilsen fra Eva E

  SvarSlett
 5. Kjære Heidi! Kan tru eg vart glad då eg såg ansiktet og navnet ditt på baksida av Dagen i forrige veke! Du har ei stor gåve i det å formidle med ord og det forbauser meg ikkje i det heile at du har fått den jobben. Gleder meg til å lese det du vil skrive framover, både på bloggen og i avisa. Stå på! "Jeg makter alt i Ham som gjør meg sterk"! Stor klem fra meg

  SvarSlett
 6. Å kjære deg, det er jo FANTASTISK! Hjertelig til lykke med oppgaven, det var helt rørende å lese om dette ♥ Nå nærer du mine drømmer om å skrive også, kanskje en dag blir de drømmene virkelige også, det må man jo tro på. Er så glad i bloggen din, du skriver rett til hjertet *♥*

  SvarSlett
 7. Så gøy at du får skrevet mer og mer, når det ligger deg på hjertet :) Liker å lese bloggen din og du er så modig, synes jeg. Lykke til med avisskriving :)

  SvarSlett
 8. Hurra for deg, min venn! Det er så kult!! Du er så kul!
  Heier på deg!

  SvarSlett
 9. Så gøy å høre!Gratulerer!! Kanskje jeg må begynne å abonnere på Dagen nå, da!;) Eller har du mulighet/lyst til å legge andaktene ut her på bloggen??

  SvarSlett
 10. så bra, gratulerar!! og at du bloggar, er eg veldig glad for. Iinnlegga dine er gode å lese, og har fleire ganger gitt meg noko eg har trengt, trur absolutt Gud vil at du skal skrive,ja! lykke til! klem

  SvarSlett
 11. Kjære du! Det er fantastisk å oppleve at drømmer blir til virkelighet! Veldig gla på dine vegne!:) Jeg håper du finner masse glede i skrivingen, at du blir oppmuntret, og at du fortsetter å være full av inspirasjon og tanker du vil dele - og må Gud velsigne deg på denne nye veien du skal gå. God klem fra meg som er gla i deg

  SvarSlett
 12. Å, så fint å lese Heidi. Jeg vil så gjerne lese det du skriver:) Er det noen mulighet til det, selvom jeg ikke abonnerer på avisa Dagen?
  Gleder meg med deg klem :D

  SvarSlett
 13. Det er fantastisk å tro på en Gud som gjør drømmer virkelige. Halleluja! Så glad på dine vegne. bare la Den Hellige Ånd lede dine skritt. Wow....helrig

  SvarSlett
 14. Gratulerer, Heidi! Veldig herlig å lese, og jeg skjønner at du har spennende tider foran deg, du også! Min filosofi er at hvis du tror inderlig på det du vil oppnå, med tanker, følelser og handlinger - ja, så skjer det faktisk! (har du lest Himmelske samtaler? Det er en åpenbaring...)
  Skriv med hjertet - og det kan ikke annet enn å bli bra det du formidler.
  Bloggverdenen har vært en stor berikelse for meg også!
  Ha en fortsatt strålende helg! Klem

  SvarSlett
 15. Hei, oppdaget tilfeldigsvis bloggen din inne hos Liv Hege. Gratulerer med egen spalte, det er jo virkelig stort! Har man lyst til å skrive, skal man aldri slutte med det. Jeg kjenner meg igjen i mye av din opplevelse med å skrive. Jeg hadde også en pause i videregående - det skjer jo gjerne mye på den tiden.
  Men så dukket skrivelysten opp igjen, og ble sterkere og sterkere. I dag er jeg journalist og skribent, og det viser seg at drømmen bærer...

  Masse lykke til med skrivingen!
  Klem fra Lill-Karin.

  SvarSlett