lørdag 14. mai 2011

Litt mer om give awayen min...Endelig var blogginnlegget mit tilbake...puh....Her var mammamotoren nesten brukt opp i går etter to travle netter og syk lillegutt. MEN, alt er bedre etter en natts søvn, og i tilegg er innlegget på plass igjen. HURRA!!! Men de fine kommentarene er fortsatt borte. Jeg beklager, men jeg husker ikke alle fire som hadde lagt igjen kommentar, og dermed et lodd. Kan dere skrive igjen...???


Og så enda en viktig opplysning. Mano koppene kommer i mange fiiiine farger, og jeg tenkte dere kunne velge fritt (så sant jeg får tak i fargen dere ønsker her i Grimstad). Bildet på det forrige innlegget var bare mine to kopper (som jeg håper skal bli flere en dag). Fant et bilde på Kahler design sine hjemmesider som jeg låner her. Farger som finnes i tilegg til de jeg har er gul, lilla, svart, orange, hvit, grønn og brun.


Ønsker dere en fin-fin lørdag. Nå kommer lillegutt tuslende i sin stripete pysjamas. På tide med litt Travelby tenker jeg. Gorialla bananas, Murre katt og Lange orm, here I come!

7 kommentarer:

 1. Jeg er med!! Jeg har også svetta over noen innlegg som var søkkvekk... Nå har jeg skrevet et av de på nytt og er dermed back on track. Bloggepausen er over!

  Ja, åsså giwe awayen.. Jeg lover å drikke mangote og spise sjokolade sammen med min kopp!! Åsså lilla, sef!!!! Yrkesskade;)

  SvarSlett
 2. Jeg vil veldig gjerne være med i giveawayen din. Skal klikke meg inn på innlegget under :)

  Ønsker deg en fin dag
  Klem

  SvarSlett
 3. Jeg vil gjerne være med på trekning :) kommentaren min forsvant sikkert med blogger-tullet..

  Ønsker meg gjerne en mint- de er helt nydelige:)

  Ha en herlig kveld og 17. Mai. Håper mamman får slappe av litt mellom slaga ;)

  Klem

  SvarSlett
 4. Hei igjen!!

  Jeg var vel kanskje en av de 4 komentarene som ble slettet fra det forrige innlegget!
  Jeg tar gjerne et lodd på ny, og sier det bare igjen. Du skriver bare helt utrolig nydelig! Lykke til med morgendagen. Håper du får ei god nattssøvn i forkant! :)

  Stemmer fortsatt for den rosa koppen helt til venstre på bildet over! :)

  Klem fra Anne Låtveit

  SvarSlett
 5. Du skriver fint fra en småbarnsmammas hverdag Heidi. Er glad mine er litt større, men det følger nye utfordringer:-)
  Jeg har vel knapt plass til en kopp til, men hvis jeg skulle vinne så sparer du porto, hehe. Alle farger sklir inn her:-)
  Ha en fortsatt god 17. mai, klemmer

  SvarSlett
 6. Eg tek gjerne eit lodd! Veldig fine koppar, og fine fargar. Lykke til med kvardagen ellers, så heldig du er som har ein baby i hus:-) Hos oss vert det nok ikkje fleire:-)

  SvarSlett
 7. Farge: den i grøn eller rett og slett ein gul:-)

  SvarSlett