tirsdag 31. mai 2011

Jeg er rikDet er ikke så farlig å våkne litt før seks, når de første ordene en hører er "Takk for tre fantastiske år". Og det vanker gave til frokosten. Mannen min er flinkere enn de fleste på dette med å nyte livet. Og han er en stor inspirasjonskilde for meg. Han får meg til å føle meg verdifull på så mange måter. Og i dag er det 3 år siden jeg gikk smilende opp kirkegulvet mens jeg så inn i øynene på han jeg elsker. Kjærligheten er verdt å feire!!!


Jeg er så rik så rik. Å være elsket, på tross av alle vrangsider og dårlige dager. Så her er det fest i hjertet, på tross av en lang dag inne i regværet. Og jeg er så full av takknemlighet for det livet jeg har. For "det er Herrens velsignelse som gjør rik" (Ordspråkene 10,22).


Det er en fin dag å telle velsignelser på. Bare dagen i dag er en stooor velsignelse. Tenk vi skal ut å spise, bare oss to. Sola skinner, og sommeren flørter med vår lille by. Verandadøren står åpen, jeg skal snart ta på høye hæler og bare være Heidi og kone litt. Og vips, så var det enda en velsignelse på kontoen min. Det er ikke alltid de er så tydelige som i dag. Men det gjelder å sette alle inn på kontoen og sjekke saldoen jevnlig.
6 kommentarer:

 1. Gratulerer med bryllupsdagen!
  Kos dere på date!
  Klem fra Renate

  SvarSlett
 2. Gratulerer med dagen :) Det er stas med bryllupsdag!

  Kos dere ute på restaurant. Det er ekstra stas det, når det går måneder mellom hver gang man får spise alene som mann og kone ;)

  klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer med bryllupsdagen!
  Skjønn mann du har. Nyt kvelden sammen og kos dere.
  God klem

  SvarSlett
 4. Gratulerer så mye med bryllupsdagen!
  Det er fint at dere er flinke til å ta vare på hverandre og at saldoen er fylt med så mye godt!
  Ha en en romantisk kveld!
  Ønskes av Mona

  SvarSlett
 5. nydeleg kjole
  og VIKTIGE ord

  håpar dykk hadde ein fiiin kveld

  -klem til deg

  SvarSlett