søndag 29. mai 2011

Award

Jeg nevnte i det forrige innlegget at jeg var så heldig å få en award av Tonje som skriver den flotte bloggen Dagdrømmeren. En nydelig blogg, som du må besøke hvis du ikke allerede har oppdaget den. Hun skriver så fint om bloggen min, og jeg blir så glad, så glad i hjertet mitt. Og nå skal jeg gi awarden videre til tre flotte bloggere. Det er så mange som skriver så mye fint, som inspirerer meg. Og denne gangen vil jeg gi awarden til:

Jenny, som har bloggen Supersnella. Dette er en veldig velskrevet blogg, med helt nydelige bilder. Det er ikke så lenge siden jeg oppdaget den, men den ble fort en av mine favoritter. Her er det gode ord, fine farger, flotte bilder - en blogg til å bli glad av. Og husmortipsene er glimrende. I tilegg har Jenny en flott butikk på Epla, der anbefales det et besøk. Noe som passer meg bra med denne bloggen, er det Jenny selv betegner som en shizofren stil når det kommer til interiør. Jeg er nemlig like shizofren selv. Retro....romantisk...,ja takk begge deler. Så her er det mye inspirasjon å hente!!

Linn, Som har bloggen Det gode i livet. Denne bloggen har jeg fulgt lenge, og jeg er blitt så glad i den. Det er så fine tekster, og helt nydelige bilder. Linn deler fra hverdagen med sin flotte familie på en så fin måte. Her er boktips (me like!!), oppskrifter, inspirasjon og hverdagsglede. Bloggen hennes er en estetisk nytelse. Linn har også en butikk på Epla der hun selger sine fin-fine kort. Et av dem pryder kjøleskapet mitt, de to andre er gitt vekk. Skal snart inn å kjøpe noen flere, for de er bare så fiiiiine!


Kasine, som har bloggen Hjertevarme. Denne bloggen er helt ny, og jeg oppdaget den for noen dager siden. Jeg ble så rørt og imponert. Her er ei ung jente som har opplevd mye tøft, og som vil bruke det hun har lært til å gi videre. Her er livsvisdom, vakre ord og bilder. Her er det hjertevarme. Gleder meg veldig til å følge denne bloggen videre. Jeg bøyer meg i støvet for slike blogger.


Jeg må med stor frustrasjon igjen erkjenne at jeg ikke klarer å linke direkte til bloggene som er omtalt. Blir veldig glad hvis noen kan fortelle meg hvordan jeg gjør det (men linker til alle ligger under blogglisten min). Noe annet veldig frustrerende er at jeg ikke får til å legge igjen kommentarer for tiden. Et eller annet som ikke stemmer med innloggingen på bloggen min. Men håper å finne ut av det snart. Derfor er det ikke sikkert jeg får lagt igjen en kommentar hos dere som har fått award sånn med en gang. Noe som ikke er frustrernede, men veldig fint, er at vi har hatt en veldig fin helg. Lillegutt har bakt sitt første brød, vi har vært på sjørøvergudstjeneteste, vært med gode venner, og jeg har sovet lenge begge dagene!!! Ønsker dere alle en god uke.


2 kommentarer:

 1. Neimen, kjæreste gode deg! For en koselig oppmuntring en passelig trøtt mandag :) For noen gode ord! Blir rent forlegen her jeg sitter.. TUSEN tusen TAKK!

  Og takk for at DU til stadighet inspirerer. Kos deg med nye sko og jakke - og med cookies :) Synes du burde skrive bok jeg. For du har så fantastiske refleksjoner i hvert et innlegg..!

  Ønsker deg og dine en riktig god uke!
  klem

  SvarSlett
 2. Dette er stort for meg. Tenk å få så mange fine ord fra forfatteren av en blogg som jeg liker så godt! Jeg ble så utrolig glad og rørt over ordene dine. Tusen hjertelig takk!!! :-)

  SvarSlett