mandag 5. april 2010

En av hver sort


"Du er en fin Heidi", sa mannen min en dag. "Veldig fin". Jeg måtte tenke litt... Jeg er en fin meg!? Det er faktisk bare en som meg. Det er bare meg som er akkurat slik som jeg er. Gud skapte bare en av min sort. Bare en krøllete, følsom, glad, aktiv, pratsom, litt for ofte bekymret jente med blågrågrønne øyne som er trøttere enn alle andre om kvelden (min ofte siterte mann mener det siste er et sosialt handicap). Gud ville meg akkurat slik som jeg er. Han elsker meg akkurat slik som jeg er. Han fryder seg over meg. Ikke fordi jeg gjør noe, eller presterer noe. Men fordi jeg er meg.


Gud syntes ikke jeg er rar som sitter her med ullsokker, ulljakke og pysj og ser ut som en dårlig samstemt regnbue. Han kjefter ikke på meg fordi jeg bekymrer meg alt for mye, selv om Han vet at jeg ikke trenger å gjøre det. Gud liker meg veldig godt fordi jeg er en veldig fin Heidi. Og han liker deg veldig godt fordi du er en veldig fin du!

4 kommentarer:

 1. Takk....det er veldig sant.
  Klemmer <3

  SvarSlett
 2. Så sant så sant:-)
  Takk for superkoselig kommentar inne hos meg!
  Gleder meg allerede til neste tur på Gule jeg også:-) Stavern er fantastisk sommerstid! Pass på å besøk Råsa rett ved siden av (hører til Rått og Sanselig, Larvik), og Superkid rett over veien:-)
  Stor klem, Susanne

  SvarSlett
 3. Så sant!!!Gode viktige ord:)klem

  SvarSlett