onsdag 24. mars 2010

En gul duk og mye mer...

Lykkelige mennesker er vakre. Tenk på glade øyer...et stort smil....tenk på barn, så glade de er når de er glade. De er glade på en sånn helt spesiell, enkel, ukomplisert måte.

Hva gjør meg glad i hverdagen??

Guttene mine (en stor og en liten)
En ny gul duk med hvite prikker
Våren
Friske blomster
En god bok, og tid til å lese den...
Sjokolade
En kopp te, og gjerne en til etterpå
Å finne noe fint på bruktbutikken, en tallerken eller kopp med fint mønster
Nytt tøy (håper jeg finner noe i morra som jeg kan kjøpe til tross for ALT for mange regninger denne måneden)
Gjester i stua vår
Lillegutts babling om morraen (selv om det er veldig tidlig)
Komplimenter (øver meg på å ta i mot!!! Og det funker!!!!!!)
God mat

Når jeg sitter sånn og lister opp hverdagsgleder er det jammen mange av dem. Jeg kunne fortsatt lenge. Men jeg vil heller bruke resten av kvelden på en annen hverdagsglede, nemlig nye danske blader.

Til slutt: jeg ble klar over en veldig artig glede i kveld, godt hjulpet av min kloke mann. Jeg hadde sagt at jeg skulle lage pai til han kom hjem i kveld, men orket ikke alikevel (litt lite søvn for tiden, tror lillegutt får tenner). Og hvilken reaksjon får jeg av min mann...Jo: "er det ikke fint når en kan si nei til noe en hadde tenkt å gjøre". Og det er faktisk veldig fint. Fikk plutselig litt tid til meg selv som jeg ikke hadde regnet med. Så å si "nei", kan skape glede!

2 kommentarer:

  1. Å nå var det jammen lenge siden jeg hadde vært innom her... så fantastisk mye bra du skriver Heidi, om så viktige ting! bor det en liten forfatter inni deg tro? kanskje du skulle satse på skrivinga? da kan du ha ninki'n hjemme og skrive på kveldan :) det siste blogginnlegget her var bare så supersøtt... deilige farger, mmmmm! gleder meg til påsketur med dere alle 3!!!

    SvarSlett
  2. Takk for koseleg kommentar i bloggen min! Eg trur ikkje eg har vore her hos deg heller, men kjem gjerne att, for her var det triveleg å vere! :)

    Ha ein god 2. påskedag!

    SvarSlett