onsdag 7. april 2010

I dag


Det er bare i dag som er dagen i dag. Det er dagen i dag jeg våkner opp og syntes at livet er litt kjipt. I dag er dagen da jeg har planlagt å vaske litt, men sovner i armkroken til mannen min mens lillegutt sover luren sin. I dag blir noen planer avlyst, og det blir impulstur til min snart nye hjemby med mann og minsten. Det er i dag jeg sitter på cafe og koser meg veldig, mens vårsola varmer for første gang i år. Det er i dag jeg får vasket alikevel, og koser meg med pai til kveldsmat mens lillegutt spiser og griser og koser seg med en brødskalk. Det er denne dagen jeg ligger på gulvet og spiser sjokoladekake og ser på at lillegutt koser seg. Det er i dag jeg tenker at selv om jeg trodde det var en dårlig dag da jeg våknet med hodet fullt av bekymringer, så ble det en veldig fin dag!


Det er i dag som er nå. Han som elsker oss over alt gir oss styrke til dagen i dag. Men hvis vi legger til sorgene fra fortiden og bekymringene for fremtiden kan det bli vel fullt i hodet. Og da blir det slitne hoder. Men slitne hoder hviler godt hos Han som alltid er der.

8 kommentarer:

 1. ahh.....Du er heeeeeelt vidunderlig!!!
  Jeg ELSKER dine innlegg....og det aner meg at vi ligner hverandre....inni....du og jeg......=)

  Klemmer<3

  SvarSlett
 2. Du skriv så utruleg godt! Takk for nok eit fint innlegg!

  SvarSlett
 3. Jeg sender ordene dine i retur; jeg kommer tilbake!! Du verden så mye godt, oppbyggelig og ærlig om livet du skriver. Ble sittende lenge lenge og lese. Så fortsett fortsett,formidling er du god til!
  :)Anne Grete

  SvarSlett
 4. Hei!
  Må berre sei at du har ein veldig koseleg (og oppbyggjeleg) blogg! Mange fine ord og tankar.
  Eg kjem igjen!!

  :) Camilla

  SvarSlett
 5. Hei! Ble så glad for kommentaren din hos meg! -som også førte til at jeg oppdaget deg, og denne fine bloggen! Kjente meg igjen i dette innlegget! Godt at man kan hvile, og at en dårlig dag kan snu! : ) Øsnker deg en god helg!

  SvarSlett
 6. Takk for koselig kommentar:)
  Så mye fint du skriver. Jeg ble sittende og lese litt her nå:) Så ærlig og flott du skriver:)
  Dessuten lurer jeg litt på om jeg har truffet deg hos en felles venninne - sånn i real life, liksom:)
  Jeg kommer tilbake:)

  SvarSlett
 7. hei
  og hjertelig takk for koselig besøk av deg på bloggen min!
  Du har jo en skjønn blogg - og du skriver så fint..Her likte jeg meg godt!
  Ønsker deg en fin ukestart i morgen
  Moa

  SvarSlett