fredag 16. april 2010

Godt nok er godt


Denne uka har jeg trålet butikker etter nytt tøy. Det betyr prøverom etter prøverom, speil etter speil i helfigur...første bikinisesong i komminga etter fødselen...Gikk hjem fra byen med et noe hardt prøvet selvbilde. Og hjemme har mannen kjøpt nydelige røde roser til meg. Lillegutt smiler og ler, vinker, og sier "pappa". Mannen sier at jeg må huske at han kjøpte rosene fordi han elsker meg. Han sier jeg er vakker. Og jeg tenker at kroppen min er god nok. Til å tilhøre en dame på 35.


Sola skinner, og jeg ser støvet under bordet i stua. Ser den tomme veggen i tv stua som enda ikke har fått bilde på seg. Badene som hadde trengt en vask. Og så tenker jeg at det er godt nok.


Og jeg tenker videre. At godt nok er GODT!! Det er ikke bare "godt nok". Det er veldig bra!! Og setter meg i sola og spiser sjokoladeis selv om bikinisesongen nærmer seg!!

6 kommentarer:

 1. Befriande og herleg innlegg!
  Riktig god helg!

  :) Camilla

  SvarSlett
 2. Helt sant: Det er så viktig å tenke godt nok av og til. Ja, ikke bare av og til, men oftere.
  Viktig å huske på!
  Og bikinisesongen kommer vi nok gjennom! Selv om jeg gruer meg veldig...

  SvarSlett
 3. Fortsett med det, is-spising i sola altså:)
  Du elskes, og du er helt sikkert NYDELIG! Opp med haka, øv deg på å være like snill med deg selv som du er mot andre.
  Lykke til- og god klem

  SvarSlett
 4. Den trengte jeg akkurat i dag! :-) Takk skal du ha:-)
  Var selv på klesprøving i de grusomme kabinettene hos H&M i går. Snakk om dårlig selvfølelse etterpå... Har 1001 ting jeg skulle ha gjort. Men men, som du sier. Det er godt nok. Jeg er også 35 år og etter 2 barnefødsler er ikke ting som de engang var... Bare familien og de jeg er glad i er mest mulig friske, vi har tak over hodet og kan kose oss litt ekstra innimellom er det vel ingenting annet man må ha? :-)
  Det enkle er ofte det beste! Tusen takk for kjempekoselig innlegg hos meg. Jeg legger meg til hos deg jeg.
  Takk for en god start på tirsdagen!
  Klemmer, Susanne

  SvarSlett
 5. For en herlig blogg du har.
  Ja det er viktig å sette pris på det en har, stoppe opp litt og nyte det. Tror rett og slett jeg tar turen bort i frysen og henter meg litt is jeg.. (:

  Ha en herlig dag!

  SvarSlett
 6. Tusen takk for oppmuntrande kommentar på bloggen min! Det er så kjekt å bli oppdaga, samtidig som at det ikkje er hovudgrunnen til at eg skriv:-). Gode tankar og gode ord her hos deg, så no er du med hos meg også:-). god kveld, og fredfull natt:-)

  SvarSlett