søndag 2. mai 2010

prosjekt vår


Nå er det tid for vårrengjøring, og å gjøre kroppen klar til sommeren. Det har jeg lært i diverse blader jeg koste meg med på hytta. Det skal vist være veldig sunt med detox, for kroppen altså. Selv om det nesten mer høres ut som noe huset kunne trenge....


Var alene ute for å handle litt her en kveld. Sto inne i en butikk, og fikk øye på meg selv i et speil litt unna. Og så tenkte jeg, jeg ser jammen ikke så verst ut!!! Og smilte litt for meg selv. Vårprosjekt erklært vellykket.


"Heidis lille vårprosjekt" besto i 3 timer hos frisøren, ny bukse og ny nydelig cardigan med perleknapper (jeg har en forkjærlighet for fine knapper). Jeg er blondere enn på lenge (og fattigere..), ser slankere ut i mine nye bukser, og har mange dager med frisk luft, hvitveis og sjøluft bak meg. Jeg trenger ingen detox jeg!! Men som sagt, kanskje heller huset.


Men, huset er fylt med hvitveis og andre blomster, og sola skinner inn av åpne dører. Lillegutt er frisk, jeg elsker og er elsket. Huset mitt er et hjem, her lever vi tre i vår lille familie. Bedre kan ikke et hus ha det!

4 kommentarer:

 1. Gratulerer med helgen, Skal ikke alltid så mye til.
  Jeg er akkurat passe solbrent etter super dag ute i skjærgården. Det gjør også godt;)

  SvarSlett
 2. Nydeleg innlegg! Likte så godt avsnittet om huset ditt! Nei, betre kan ikkje eit hus ha det! :)

  Ha ei god veke!

  SvarSlett
 3. Herlig lesing!

  Det er fantastisk så liten overhaling det skal til i hodet og hjertet for å se skjønnheten i mennesker og hus...
  Ønsker deg en strålende fin uke!
  Mvh. Mona

  SvarSlett
 4. Vi trenger slikt alle av og til.Jeg bestilte time hos frisøren idag på nett. Det er så herlig!:) Du beskriver så fint:)

  SvarSlett