lørdag 15. mai 2010

Gressklipper i stuaNoen ganger møter en seg selv i døra.... Eller for å si det på en annen måte, får veldig god bruk for å det en har skrevet på sin egen blogg!

Vi oppgraderer huset før salg, har begynt å pakke litt, er uten vaskemaskin (dvs den står i ganga), har baderomsinnredning på loftstua og i ganga, og klesvask over alt. Jeg har til og med hatt en gressklipper i stua!!! (den måtte i følge min man lades, og siden ganga og boden for tiden er fullt opp med andre store saker og ting, så ble det stua). Det var da jeg lettere hysterisk gjentok "jeg kan ikke ha en gressklipper i stua!!!", "JEG KAN IKKE HA EN GRESSKLIPPER I STUA!!!!!!!!!"

Kjøkkenbenken er en blanding av det den skal være, kjøkkenbenk, og baderomshylle. Og verre skal det bli til uka!!!

Og i kveld har jeg spist ALT for mye av den nyyyydelige middagen mannen min lagde, og alt for mange Toffefee (og jeg er ikke ferdig enda...). Dongeribuksa måtte vike for pyjamasen for komforens skyld. Jepp, her er det bare å puste dypt inn og minne seg selv på alt det jeg har skrevet....

Det er godt nok. Det regner fint vårregn ute, jeg koser meg under teppet på sofaen, lillegutt sover, og gressklipperen er ute av stua. Det er litt slitsomme dager, godt å være liten jente litt innimellom. Godt å være litt god mot seg selv. Godt å huske på de nydelige hverdagsøyeblikkene som kom og gikk i dag. Lillegutt som viftet med 17 mai flagget sitt, froskost med te og aviser. Å sitte i byen å se på alle menneskene som gikk forbi. Ny god te, og ny T-skjorte. En fin dag, faktisk....


5 kommentarer:

 1. Hehe, høyrest festleg ut med grasklippar i stova! Godt å høyre det ikkje er berre eg som har kaos i huset to dagar før 17. mai. Det vert nok 17. mai likevel! :)

  SvarSlett
 2. Ho ho -ja den var god-

  Enig med deg. Verre med grasklippar enn min søte støvsuger :-)

  God 17.mai i vente!!

  SvarSlett
 3. Så fint stemningsbilde. Etter stryking skal jeg plassere meg på sofaen, inne i regnværet:-)

  Tusen takk for fin kommentar på bloggen min. så gøy at du leste den artikkelen, og litt flaut, vil jeg si. Men det er hyggelig å høre at andre tenker det samme om blogging. Jeg tror mange utenfor sfæren ikke forstår helt hvor bra det egentlig kan være!

  Ønsker deg en fin 17. mai i morgen!

  PS Har lagt meg til som følger hos deg:-)

  SvarSlett
 4. Hei!
  Nydelig blogg, og så flink du er med ord! Har hatt så lyst å se bloggen din, og endelig fant jeg deg :)
  Må lese mer i kveld for nå trenger guttene litt oppmerksomhet :)
  Klem

  SvarSlett