onsdag 14. desember 2011

Og vinneren er..

Stjernen holder seg på sørlandet, og den heldige er damen bak den nydelige bloggen  Hjertespor. Dette er en fantastisk blogg, som virkelig rører ved hjertet mitt. Jeg liker å snakke sant om livet, og her har jeg funnet ei som gjør det med stort hjerte og gode ord. Et besøk anbefales på det varmeste: http://hjertespor.blogspot.com/

Ellers må jeg si tusen takk for alle de gode ordene under forrige innlegg. Det har varmet hjertet mitt. Bursdagen var fin. Det vanker så mange gode ord på en slik dag. Jeg er glad i ord. Jeg er faktisk glad i å ha bursdag selv om jeg er så gammel. I kveld er mannen på julebord, jeg sitter i pysjen, med kjøpepizza i ovnen, og skal kose meg. Regnet pisker mot ruta, og jeg savner snø og vinter. Dette er absolutt ikke utevær for småtroll. De kan jo blåse vekk, eller få kuler i hodet av haggelen.

Jeg er trøtt, takknemlig, og klar for en rolig kveld. Så gjennstår det å se om småtrollene er enige...Da hadde jeg i så fall blitt veldig takknemlig!

5 kommentarer:

 1. Gratulere til vinnaren!

  Og gratulere med overstått :-)

  Vakkert innlegg under her.
  så godt at HAN har oversikt alle dei gongane vi ikkje forstår..

  klem

  SvarSlett
 2. Å, nå ble jeg kjempegla, Heidi! Tusen takk! :) Stjernen er nydelig og det er jo gøy at den blir her i sør ;) Og ikke minst ble jeg rørt - for at du anbefaler bloggen min sånn. Jeg måtte tørke en tåre jeg...Takk! Du er skjønn! Sender deg en mail i morgen :) klem herfra

  SvarSlett
 3. gratulerer til vinneren :)

  Og gratulerer med overstått! Så nydelig bilde av hele familien under her :) Håper dagen var super. Og ja, det fineste på bursdagen min også var å høre mannen min og barna hviske og tiske og ordne pakker på senga på morgenen. Da er det bare å late som at man sover, med et STORT smil inni hjertet sitt. Jammen er vi velsigna :)

  Ønsker deg gode dager videre frem mot jul!
  klem

  SvarSlett
 4. Kom nettopp over bloggen din. Takk!!
  Den vil jeg følge videre. Jeg er også sørlending, men har funnet drømmemannen og bor på Jæren med våre tre herlige jenter. Ha ei velsignet jul, og måtte den bli fylt av budskapet som er grunnen til at vi feirer..
  Hilsen Marit.

  SvarSlett