mandag 5. desember 2011

Kvalitetstid

Jeg liker å skrive ned hva som gjør meg glad. Det kan være så mye, og jeg prøver å fokusere på det. Etter mange uker med mye sykdom her i huset var det godt å rette blikket mot noe annet enn forkjøla barn og voksne. Merker at det har vært litt vanskelig å holde rett fokus. Men nå er alt så meget bedre. I dag har jeg laget julekort, og gleder meg til å se det ferdige resultatet når de er fremkalt. Jeg liker å lage ting selv, men prøver å la være å få dårlig samvittighet når jeg ikke rekker/orker det. Denne helgen har vi kost oss masse. I går da vi spiste tomatsuppe etter noen fine timer i dyreparken, innså seg at vi stort set hadde spist posemat hele helgen, og hvor fantastisk det hadde vært. Kjøpepizza foran tven på lørdag, og tomatsuppe til søndagsmiddag. Jeg sier som min eldste sønn: Halleluja!! Noen ganger er det mye kvalitet i litt ferdigmat!!!

Den fine helgen ble avsluttet med bare meg og min mann og beste venn ved kjøkkenbordet sent i går kveld. Litt kjærestetid mitt i en travel hverdag. En trenger ikke alltid resteurantbesøk eller kino. Noen ganger holder det med et kjøkkenbord og noen skiver med gulost. Og hverandre.

1 kommentar:

  1. takk for at du minner meg på å ta med de bittesmå og små gledene når jeg teller mine velsignelser. :) Hørtes ut som en fin helg, og de stjernene du bretter; slike skulle jeg gjerne lært å lage:)

    så godt å høre at dere er på bedringens vei! ikke mere sykdom nå! amen!

    Ha en fin dag, og en god start på uka!

    SvarSlett