tirsdag 29. november 2011

KjoledagI dag var jeg så trøtt og humøret så dårlig at jeg måtte ta på meg en kjole. 5 timers søvn er ikke nok for meg, og i tilegg er 4 av 4 her i huset forkjøla med laber form. Ute bøtter det ned, og det er ikke snø som kommer. Så her var det klart for litt klesterapi. Min mann syntes det var noe underlig å kle seg slik akkurat i dag, det dårlige været tatt i betraktining. Men med strikkejakke og støvler til kjolen føler jeg meg akkurat passe fin. Ikke det at jeg trenger å være fin i dag. Ærendene er såpass lite glamorøse som å veie minsten på helsestasjonen, hente medisiner til minsten, og ha med begge småtrollene til ØNH spesialist. Men nettopp derfor hadde jeg behov for å føle meg litt bra iallefall. Og det hjalp. En halv time på sofen ettefulgt av en kopp te og sjokolade hjalp og. Noen dager må jeg faktisk være litt ekstra god mot meg selv. I dag er en slik dag. Så får dongeribuksa, hybelkaninene og brødene jeg skulle bake vente til i morra.

4 kommentarer:

 1. Viktig å være litt ekstra god mot seg selv innimellom!
  Ønsker dere god bedring alle!
  Ønsker deg en god tirsdag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 2. Ha en strålende kjoledag, min kjære!

  SvarSlett
 3. slike dager er det ekstra viktig å stelle godt med seg selv. her måtte jobbdagen vike for en rolig dag hjemme siden formen var sjaber. etter en rolig dag i heimen hvor jeg har kunnet slappe av og samle krefter, og få gjort litt småtteri som å vaske et par maskiner med klær og satt på en oppvaskmaskin så føler jeg meg styrket og klar for fulle jobbedager resten av uka, det er godt å kjenne at formen blir bedre. God bedring til alle hos deg også ♥ Kjedelig med sykdom i adventstiden. *♥*

  SvarSlett
 4. En kjole på en trøtt dag, kan faktisk gjøre underverker på humøret ;)
  Syns du har en herlig blogg, Heidi, og jeg har fulgt deg en god stund nå. Men først nå har jeg klart å legge meg til som følger. Det er mer enn èn gang at du har gjort dagen min bedre, bare ved at jeg titter innom her og leser noe som går rett til hjertet mitt og oppmuntrer meg! Takk skal du ha, jeg gleder meg til å følge deg videre. Ps. Gøy at du også vil følge med på bloggen min! God bedring til dere alle!

  SvarSlett