onsdag 21. september 2011

Fine gutter i mariusgensere og mange følelserDet er bare i dag som er i dag. Er det lov å si heldigvis!!???? (jeg kan si det med et smil nå, for nå sover begge to søtt). For jeg vil helst ikke ha dagen i reprise. En stk forkjølet minsten, en stk febersyk gutt på 4.dagen, en stk mann som jobber sent for andre kveld på rad, gir en stk mamma med trøtt mammamotor. Men nå er huset nyluftet, stearinlysene tent, og jeg nyter freden til neste paracet eller nesedråper. Jeg koser meg med en kopp te, og prøver å få vekk den ekle metthetsfølelsen etter alt for mange ostesmørbrød (lillegutt ville ikke ha sine, og jeg var veeeldig sulten der og da). Lekene og bøkene er ryddet i hylla, bortsett fra "Da Per var ku", som ligger ved siden av meg i sofaen, klar til i morra tidlig. Mammalivet er jammen mangfoldig. Mye følelser i løpet av en dag. Glede, når lillegutt endelig spiser litt, og når minsten ler så han hikster. Irritasjon, når jeg ikke har spist på alt for lenge. Utålmodighet, når jeg er trøtt. Stolthet, over mine to fine små i tvillingvogna, med like mariusgensere. Dårlig samvittighet, når jeg merker at jeg er alt for utålmodig. Bekymring, når de er syke nok en gang. Takknemlighet, for at jeg er mamma til mine to fantastiske små fyrverkeri. Og det fine er, at når freden senker seg etter en hektisk dag, da er det gleden, stoltheten og takknemligheten som fyller hjertet.

7 kommentarer:

 1. Så vakkert skreve!
  Til å kjenne seg igjen i..
  Andre bekymringar no når eg plutseleg har tre tenåringar og eldstemann alt er flytta ut.

  klem :-)

  SvarSlett
 2. Ja! Det er sant! Tenk at hjernen vår er innstilt på den måten! Det er jeg evig takknemlig for! ...Ellers hadde det nok blitt kun en unge på oss:D

  Bodyen er det fadderen til Olai som har kjøpt på nett. www.c28.com

  kopierer du denne tror jeg du kommer rett til den bodyen: http://www.c28.com/shopping/productlistings.asp?category1=babies&HeaderText=Babies

  takk for gode ord!! Jeg blir så GLAD!
  Håper dere får en god natts søvn alle mann, og at morgendagen blir bedre! God bedring til guttene:) Mammamotoren tror jeg må være den sterkeste motoren som finnes:) klemmer

  SvarSlett
 3. du er herlig. Ja, mammalivet det spenner seg over et stort register av følelser :) Både gode - og de jeg kunne vært foruten. En øvelse i tålmodighet kommer man i alle fall ikke unna!

  Ha en deilig kveld!
  Og god bedring til småttisene!
  klem

  SvarSlett
 4. Det er ein øvelse, og ein prøvelse til tider. Men når kveldsroen har senka seg så er det heldigvis ofte det gode ein hugsar best frå dagen som gjekk...
  Ha ein finfin kveld, og håpar natta blir god for alle mann :)

  :) Camilla

  SvarSlett
 5. Mammalivet er mangfoldig. Og noen dager kan det bli vel mye, og det må det jo være lov å si:) Høres ut som du fortjener en pause i kveld, håper natta blir fin for de små.
  Jeg er alene noen dager med mine tre små, jeg har gruet meg - men foreløpig har det gått bra!

  Og takk for alltid så fine ord hos meg!
  Lion house rolls blir vanvittig gode med bare vanlig melk... Jeg har aldri brukt melkepulver og tenkte at det kan ikke gjøre såå stor forskjell. Prøv de med 5 dl melk i stedet - jeg har ikke smakt så luftige rundstykker før.

  Og et tips til- jeg la halve porsjonen i frysen og når jeg skulle ha de la jeg dem inn i varmluft 150 grader i 7 - 8 minutter og de ble som nystekte igjen:)

  Dette ble en lang kommentar:) Men må jo ønske deg en fin kveld også og god bedring til dine små.

  Klem Vivian

  SvarSlett
 6. Hei Heidi:)
  Koppen har komen trygt fram ja, kjempefin. Og tusen takk for ekstragavene. Teen smakte veldig godt og hjertene falt i smak hos ungane.

  Så fint dette innlegget var. Kjenner meg godt igjen i det du skriv. Synes du skriver så ærleg og vakkert om det å vere mamma. Trur du er ei veldig god mamma for gutane dine, den beste dei kunne fått faktisk :)

  Klem fra Kristina

  SvarSlett
 7. Kjenner meg igjen! Fint og ærlig skrevet!
  Håper dagene er bedre nå :)

  Klem Tonje

  SvarSlett