tirsdag 11. oktober 2011

Tett inntilDet ble en lang bloggpause... Uker med syke barn, nattevåk og bekymringer tok mye energi. Og som mamma blir en jo pent nødt til å bruke det lille en har på sine søte små. Det er ikke alltid så lett. Jeg vil så gjerne være ekstra snill og god når de ikke har det bra, samtidig som jeg var helt utkjørt selv. Dette har nok vært en av de tøffeste periodene for oss siden vi ble foreldre. Bekymringer og dårlig samvittighet har vært rådende følelser. Slike tanker gir iallefall ikke energi. Nå i ettertid er det lettere å klappe seg selv på skulderen og si "Good job!". Det var dager der jeg var sikker på at hvis det fantes en mammaprøve så hadde jeg strøket. For å ikke snakke om en husmorprøve!!! Men trøtt hode gir trøtte tanker og enda mer trøtthet. Og slik er småbarnslivet. Jeg har aldri vært mer lykkelig og tilfreds, og aldri kjent på så sterke følelser. Og jeg har aldri vært så trøtt uten å bare kunne ta meg en hvil.


Noe annet som har vært, og enda er utfordrende, er at jeg for første gang i mitt liv er arbeidsledig. Det er en utrolig merkelig følesle. I sommer skrev jeg gledesstrålende om min nye jobb. Det gikk ikke helt som planlagt kan du si. Jeg ble veldig dårlig pga slitasjegikten, og måtte si opp etter opplæringen. Og nå har jeg ikke jobb. Det er en uvant rolle, men jeg lærer mye. Aller mest lærer jeg å stole på Han som vet alt så mye bedre enn meg. Hvis ikke jeg kunne lene meg inntil Han og finne trygghet nå, så hadde jeg virkelig vært bekymret. De siste ukene har jeg flere ganger satt meg tett inntil min gode Far. Det er der tryggheten er. Det er der jeg vil være når det stormer.

3 kommentarer:

 1. Hvis du møter på samme helseproblemer flere ganger i jobbsammenheng må du ikke si opp, men få hjelp til tilrettelegging. Det lønner seg!

  Noen dager er det vanskeligere enn andre dager å være foreldre, men heldigvis tåler unger det.

  Lykke til i jobbjakten!

  SvarSlett
 2. Kjære Heidi :) Dette var fin lesning å avslutte kvelden med. Gav meg fred og ro. Er så godt å kunne gå til Han som kjenner oss bedre enn me gjer sjølv, også når livet går oss imot. Veit at Gud vil sørge for deg på alle områder, også når det gjeld arbeid. Stol på Han!

  Be blessed ♥ Klem fra Kristina

  SvarSlett
 3. Godt borna er betre!
  Trasig at helsa skal plage deg slik..

  Lykke til!

  klem

  SvarSlett