tirsdag 22. juni 2010

True colors


And I`ll see your true colors

shining trough

I see your true colors

And thats why

I love you

So don`t be afraid

to let them show

Your true colors

True colors

are beautiful

Like a rainbow


Kom meg endelig på kino i går for å se den mye omtalte Sex and the city 2. Og jeg skal ikke komme med noe kritikk av noe slag (det er det nok av andre som tar seg av), men innrømme at jeg koste meg. Jeg lot meg underholde, og røre litt og faktisk. Og så kom denne sangen til slutt. Og traff meg mitt i hjertet. Jeg har en merkelig evne til å bli rørt av sanger, og ikke bare litt, ganske mye faktisk. Faktisk så mye at jeg griner.... Men, la meg få slått det fast, jeg grein IKKE på kinoen i går. Må bare si en ting til, det derre med lettrørthet har blitt MYE verre etter at jeg fikk barn...er det andre som har det som meg. Eller er jeg på vei til å bli helt tullete?????

En gammel åttitalls-slager kom dumpende inn i livet mitt med en stor sannhet. Det er så mange mennesker der ute som jeg er så glad i. Fordi de viser meg hvem de er. Det er vakkert det!!!!!

6 kommentarer:

 1. Mmmm, mimre mimre tilbake til ungdomstida. Jeg blir rørt av f.eks. Kate Bush/Peter Gabriel; Don't give up fra samme tidsepoke. Nyyyyydelig cardigan under her. Den fortjente du.

  SvarSlett
 2. Jeg skulle vært på den filmen ikveld med foreningen vår. Istedet sitter jeg i sofaen med lille Maud som sikkert får en tann:)
  Tror ikke det er en veldig viktig film, men av og til er det godt å se filmer som kun gir litt underholdning uten noe moral eller noe;)
  Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett
 3. Elsker den sangen. Den sier mye viktig. Faktisk har det vært en sang jeg har spilt mye når jeg har trengt det mest!

  SvarSlett
 4. Hurra for bikinidag!
  Anbefaler da bringebærfarget neglelakk. Oss blondiner i mellom:)
  Klem!
  (Brukte forresten "true colors" i et konfirmantopplegg for noen år siden. Synes vi kunne ryddet plass til sangen i salmeboken, jeg...)

  SvarSlett
 5. kjenner meg igjen i det å bli rørt av songar. Nokre treff berre rett i sjela. Nydeleg song! :O)

  SvarSlett
 6. True colours are beautiful.....

  SvarSlett