fredag 9. juli 2010

Noen ganger


Noen ganger går det ikke helt som jeg hadde tenkt.....

Været på hytteturen er strålende varmt, endelig....etter to sommere med heller dårlig vær. Hadde nesten ikke våget å håpe på det..

Lillegutt får enda en ørebetennelse

Må en vente veeeeldig lenge på kjærligheten, være singel så lenge at det gjør vondt.

For så å møte en mann ti ganger bedre, nei, tusen ganger bedre enn jeg hadde trodd jeg skulle få.


Vi selger huset, er kjempefornøyde, og gleder oss til vårt nye liv i en liten hvit sørlandsby. Men så finner vi ikke et nytt hus.....Og plutselig en dag skjønner vi at vi faktisk må på leiemarkdet......IKKE som vi hadde tenkt i det hele tatt!!!!


Og så en lys sommerkveld, i siste liten, får vi leie et koselig lite hus, etter en lengre og noe strevsom jakt. Og jeg takker Gud.


Noen ganger skjønner jeg meg virkelig ikke på Gud! Men Han ordner sannelig opp. Ofte i siste liten, og ikke sånn som jeg hadde tenkt, men jeg har mange bevis i livet på at Han faktisk har kontrollen. Så nå lurer jeg fælt på fortsettelsen på denne historien. Hvor vi faktisk ender opp til slutt. Så jeg får stabbe videre på mine noe ustø ben, med et godt takk i en sterk og trygg hånd. Og jeg vil tro, at jeg en dag vil smile og si: "så det var derfor det ble slik....". Enda en gang!

3 kommentarer:

 1. Du er så god!!
  Nok et nydelig innlegg!
  Ja, det er utfordrende mens det står på, men du vil garantert smile en dag og tenke at det var derfor det ble slik. Gud har alltid kontroll - heldigvis :)
  God helg til dere!!
  Klem

  SvarSlett
 2. det kan vere vanskeleg å forstå kva planar Gud har, spesielt om ein er ein slik person som likar å planleggje og ha kontroll, sånn som meg ;O) Men samstundes er det godt å vite at alt ikkje står på meg, nokon andre har kontrollen og har ein plan, eg må berre vente å sjå.

  Over til noko anna ;O) Bamsedressen finn du i eit strikkehefte som heiter: Dalegarn Strikkedesign til baby nr. 197. Den var veldig grei å lage :O)

  God laurdagskveld til deg og dine.

  *klem*

  SvarSlett
 3. Fantastisk blogg!!! En sånn en har jeg leita lenger etter. Adder deg til blogglista mi jeg:)

  Hilsen Mona:)

  SvarSlett