fredag 5. mars 2010

Blomster i snøen
I dag var dagen for de store forberedelsene til lillegutts barnevelsignelse. Hadde mange fine tanker om pynting av border, og hadde gledet meg til å finne det jeg trengte. Så for meg vår lille familie på trilletur i sola. Far og sønn i markens, mens mamma kjøpte fine ting. Og så en cafetur på alle sammen....sukk... Det ble ikke helt sånn. Begge gutta er syke og måtte være hjemme. Vinteren kom tilbake for fullt. Så jeg trasket rundt i verdens verste vær, trøtt etter flere netter med dårlig søvn og prøvde å finne det jeg trengte. Og jeg fant det ikke.


Så det blir ikke et bord verdig bilder på en blogg. Det blir ikke akkurat sånn jeg hadde ønsket. MEN, jeg får trent meg i å ikke være så perfeksjonistisk. Akkurat nå håper jeg mest at lillegutt har det bedre på søndag, og smiler som en sol slik han pleier. Det skal bli en fin dag! En dag sammen med familie og venner som vi er glad i. En dag der vår lille solstråle skal være hovedpersonen, ikke bord og pynt eller klær. Men et par glade barneøyne og Guds store kjærlighet. Det var bare noen ord fra en trøtt mamma. Som fortsatt vil se på blomstene midt i all snøen.

7 kommentarer:

 1. Kjære gode deg! Jeg håper dere får en fin dag på søndag og at alle blir friske og raske. Ingenting er bedre enn glade barneøyne og Guds kjærlighet! :) Klem fra Ragnhild

  SvarSlett
 2. Lillegutt strålte hele dagen!!! Det var helt fantastisk!

  SvarSlett
 3. Dette var helt klart en blogg etter mitt hjerte:)

  SvarSlett
 4. Hei! Fant veien hit via Mi-Rachel-

  Leste innlegget ditt om vær vakker.....
  Jeg er så enig, men jeg har en vei å gå....
  Viktig tema.
  Vi er litt ødelagte, noen av oss....som ikke helt passer inn i A4- malen.=)
  *Øve* Øve på å like seg selv.....slik man er =)

  Vakker blogg, skal lese mer her hos deg.

  SvarSlett
 5. Vet du hva.....jeg elsker bloggen din allerede!
  Du er jo helt fersk i gamet... Det så ikke jeg i går.
  Du skriver så bra, om vanskelige ting, ærlig.
  Go girl! Jeg heier på deg, og gleder meg til å lese mye mer fra deg.
  Jeg linket til deg i går.
  Helt ok at du linker til meg.
  =)

  Da "høres" vi!
  Super-duper mandag ønskes, Kathrin.

  SvarSlett
 6. så godt å høre at lillegutt strålte som en sol!!
  barn er virkelig en velsignelse ja!

  SvarSlett
 7. blir så glad når noen liker det jeg skriver!! Skikkelig barnslig glad! Så takk for gode tilbakemeldinger Kathrin! Det varmer! Jeg øver meg og på å like meg selv, det tror jeg vi er mange som gjør. Og a4 malen kan vi bare gi blaffen i! Hvem er det egentlig som har bestemt den???

  SvarSlett