torsdag 8. november 2012

Magiske dager


Vi har magiske dager. Dager som aldri kommer tilbake. For en uke siden kom vår nydelige datter til verden. En vidunderlig skapning, en gave til vår lille familie. Nå er vi fem. Jeg som ikke en gang var sikker på om jeg kunne bli mamma - og som måtte vente lenge på å bli det - er blitt trebarnsmamma. Tre mirakler. Det er klart det er travle dager. Tre barn på litt over tre år, joda, her er det liv. Jeg begynner å forstå at her er det bare å fire på kravene. Støvlaget på tven får bli noen dager til, jeg får la være å kikke under bordene å gå barbent i ganga. Å vaske tøy er jo nesten en fulltidsjobb i seg selv. Men magien er der. Den er i bitte små hender som griper etter mine, øyne som prøver å fokusere, søte lyder fra vuggen, en liten kropp som hviler så trygt hos meg og to små gutter som koser på lillesøster. Magien som overgår barseltårer, bekymringer for hvordan jeg i all verden skal klare å få alle ut døra om morgenen alene, tanker om amming, dårlig sammvittighet for to små storebrødre. Magien og kjærligheten.

Tre barn, og hjertet blir bare større og større. Det er så vakkert at det er mer en nok kjærlighet til alle. For noen år siden leste jeg en bok som heter "Skuret". Her får en mann muligheten til å snakke med Gud. Gud forteller at han elsker denne mannen helt spesiellt. Da undrer mannen seg. Hva med de andre? Mannen har selv flere barn, så Gud ber han beskrive kjærligheten han har for barna sine. Mannen forteller om hvordan han elsker hvert av barna sine på en helt spesiell måte. Hvordan den enkelte har sin spesielle plass i hjertet hans. Slik har vi en helt spesiell plass i Guds hjerte. En plass som bare er vår. Gud har mer en nok kjærlighet til alle. Slik som mammahjertet mitt har mer en nok kjærlighet til mine tre. Jeg er Guds elskede datter. Du er Guds elskede datter (eller sønn :-))

19 kommentarer:

 1. Kjære Heidi! Vil berre få gratulere deg så veldig masse med jenta ♥. Så nydeleg å høyre at alt har gått fint og at de kosar dåke midt oppi alt strevet. Den første tida med ein ny baby er så spesiell. Kaos av følelser i begge retninger, men berre eit blikk på den vesle juvelen og du føler deg som verdens heldigste. Gud har betrudd deg tre små skatter og Han vil gi deg styrke til å gi dei alt dei treng til. Som dagen er skal din styrke vere. God klem fra Kristina ♥

  SvarSlett
 2. Gratulerer med den lille prinsessa! Ja, det er virkelig magiske dager. Mine to prinsesser som kom med 15 måneders mellomrom er nå blitt store og går på skole i Grimstad - på Drottningborg.
  Nyt tiden, den går så altfor fort, plutselig er de store :) Det er hvertfall sånn jeg føler det nå :) Jeg har heldigvis minstemann igjen her sammen med meg, og det er godt.
  Det er helt sant som du sier, mammahjertet har plass og kjærlighet til alle barna.
  Takk for tipset om boken, det er en jeg har lyst til å lese.
  Lykke til nå i barselperioden.
  Klem

  SvarSlett
 3. Gratulerer så mye! Tre småttiser er lykke på jord. Håper du klarer å senke skuldrene og nyte denne herlige tiden. Kos deg!

  Klem Heidi :)

  SvarSlett
 4. Å! Har hun kommet?! Gratulerer så masse! :) NYT i lange drag. Kaoset kan jeg se for meg - men de første dagene og ukene får man aldri tilbake. Og de er jo fantastiske uansett hvor slitsomme de er ;) Et nytt liv - et nytt under. Et nytt familiemedlem. Gratulerer igjen - og vel blåst ;)
  klem

  SvarSlett
 5. Gratulerer så mye med en lille jenta.
  ikke værst det å ha tre nydelige barn.
  Fint at dere koser dere også,
  selv om dagene nok kan være ganske så hektiske.
  Ønsker deg ei herlig og velsignet tid fremover :)

  SvarSlett
 6. Gratulerer med lille vidunder, kjenner "lengsel" tilbake da vi fikk våre gutter(,ikke helt nyfødt-men nesten-,) 3 og 4 mnd fra Korea <3
  *LYKKE* nyt dagene med dine kjære:)
  Klem

  SvarSlett
 7. Gratulerer med den lille! Et nydelig innlegg og kjærlighetserklæring fra en stolt mor. Tenk at Gud skapte henne for ca. 9 måneder siden, han har dannet og formet henne helt til han overrakte henne til dere og ga dere tillit til å bli hennes foreldre. Men han har lovet og fortsatt være med dere i alle slags dager fremover!

  SvarSlett
 8. Gratulerer!! Nyt denne første magiske tiden så godt du kan. :)

  SvarSlett
 9. Å, gratulerer så mye med den lille prinsessa!
  Jeg har sjekket blogglisten spent den siste tiden og ventet på den gledelige nyheten :)
  Ønsker dere alle gode dager fremover, øyne som ser alt det magiske midt i kaoset og en stor porsjon tålmodighet og tilgivelse overfor deg selv. Det er slitsomt å gå med den dårlige samvittigheten for det man IKKE får gjort. Du gjør så mye viktig for barna dine, og du er den beste mamma de kan ha!!
  God klem til deg

  SvarSlett
 10. Gratulerer så mye med ei lita prinsesse, så koselig. Nyt tiden ja for den går så fort :)

  Ønsker deg en kjempefin helg med alle dine kjære.

  Klem fra meg

  SvarSlett
 11. Gratulerer igjen,min venn! Ja,dagene er magiske når enda en liten er kommet til verden. Magiske og herlige! Jeg kan tenke meg hun er helt nydelig,gleder meg til å se henne!
  Dette var et så fint innlegg,heidi,kjenner det banker hardt i mamma-hjertet når jeg leser det. Gud er God!Helt rørt jeg! Sender verdens beste klem din vei

  SvarSlett
 12. Så fint du skriver!! Og gratulerer med det lille mirakelet =)

  SvarSlett
 13. Gratulerer med prinsessa <3 nydelige og snne ord! Likte også "Skuret" veldig godt. Lagt meg til som følger her hos deg, eg. Ha en fin fin uke som trebarnsmamma :) KLem Lisbeth

  SvarSlett
 14. Det største mysterium er ikke mer
  Enn det at en ørliten kropp.
  Har våknet til jorden,
  Den nyfødt ser,
  To luker til himlen går opp.

  Selv 5-trinns raketter og stjernefysikk,
  Blir puslingers puslespill.
  Når det nyfødte barn,
  Med et eneste blikk,
  Beviser at Gud er til.

  -andre bjerke-

  GRATULERE ♥

  SvarSlett
 15. Endeleg kom eg meg inn for å sjekka at alt var gått fint med fødselen din også, og kor kjekt (og gjenkjennande) det var å lesa dette innlegget!! Gratulerer så mykje med veslejenta!! Slike magiske dagar må nytast :) Me også merkar at tre er meir enn to ;) Men gleda over at alt har gått fint og at me no har ei fin jente til saman med oss, er størst av alt! God klem til deg og dine :)

  SvarSlett
 16. Hurraluja for en ny gave og en velsignelse!
  Og takk for oppmuntring på hvem vi er for Gud!

  SvarSlett
 17. Gratulerer så masse med en lita jente. Slapp av og kos deg. La støvet ligge og nyt de små juvelene du har. God bless!
  Hilsen M

  SvarSlett
 18. Hei!
  Takk for varmende ord hos meg! Så fint å høre at jeg kunne bidra!
  Gratulerer med den lille jenta : ) ! Du vil heldigvis, snart, få mange dager hvor dere kan være aktive sammen.
  I mellomtiden er det jo veldig kjedelig og ubehagelig å være syk, kanskje særlig når man har lyst til å stelle i stand og kose seg med familien. Så jeg ønsker deg rask og god bedring! Men, det blir jo jul uansett ; ). Og jeg ønsker deg en VELSIGNET, rolig en, sammen med de 3 fine små og mannen. :)

  SvarSlett
 19. GODT NYTT ÅR, min venn <3 Jeg håper dere har hatt en skjønn jul - som familie på 5! Har tenkt mye på deg, siden jeg traff deg sist - og håper alle igjen er friske og at livet er bra. Så vil jeg takke deg for alt du gir og deler, for alle fine spor du legger igjen - og for at jeg får kjenne deg. Jeg håper vi ses om ikke altfor lenge igjen - og jeg ønsker deg og dine et velsignet, godt nytt år. Klem din vei <3

  SvarSlett