onsdag 8. august 2012

Gull

"Mamma, mamma, se! En stein!! Den er akkurat som gull!!" utbryter gutten min i dag morges. Steinen i den lille hånden hans ser ikke ut som det vi tenker på når vi hører "gull" i det hele tatt. Den er grå og klumpete. En helt vanlig gråstein faktisk. Men gull likevel. Det er så mye som er mer en det vi ser ved første øyekast.

Sommeren min har vært gull. Enkelte dager har kanksje hatt form som en gråstein ved første øyekast, siden formen ca midt i ferien endret seg den gale veien. Hadde satset på å være en sprek gravid som fikset det meste. Men kvalmen og trøttheten satte en stopper for det. Det ble endel dårlig samvittighet for å ikke orke alt det jeg ville. Innser vel at tre svangerskap så tett gjør sitt, og at det blir travlere for hver gang. Jeg vil så gjerne så mye, men må innse at jeg går litt roligere tider i møte.

Nå har jeg akkurat sett på bildene fra ferien vår. Det er ikke kvalme, trøtthet og dårlig samvittighet jeg ser. Jeg ser glade gutter, gode venner, kusiner og fettere i lek. Jeg ser tordivler i små hender og brune barneansikter. Jeg ser gull.
8 kommentarer:

 1. Fine bilder, fin tekst. Alltid så koselig å titte innom deg.
  Rart det der, jeg leser i avisene om den dårlige sommeren som har vært, men på feriebildene ser jeg sol og lykke. Gull.
  Vi er heldige :-)
  Ta vare på deg selv og babyen i magen. Det er ikke bare bare å bære på et lite mirakel. Energien kommer alltids tilbake vet du!

  Fortsatt fin uke til deg!

  SvarSlett
 2. Så godt at det er de positive minnene en ser på bildene.
  Gull kan være så mye, det er helt sikkert.
  Håper at du får noen gode dager fremover mot fødsel.
  Lykke til :)

  SvarSlett
 3. så herlig lesing, jammen har vi mye gull rundt oss,-hvis vi bare ser :)

  SvarSlett
 4. Jeg blir rørt av å lese bloggen din, Heidi.
  Du er gull!
  Lykke til meg dagene dine framover - og kvelmen.
  Klem

  SvarSlett
 5. Så herlig! Ja, vi har mye gull rundt oss, men noen ganger tar det litt tid før vi ser det :)
  Stor klem til deg søta

  SvarSlett
 6. Kjære snupp! :) Gla for å høre sommeren har vært gull for deg :) vi trenger sånne gull-tider, ikke sant? Kan tenke meg du er skjønn nå, med fin-fin voksende mage og greier :) Du var jo skjønn fra før, men gravide kvinner er nesten desto mer fine, spør du meg! Nydelige bilder du viser her - og fin påminnelse om å se det store i det lille :)
  Ses vi snart eller? dere er fortsatt velkomne... ;) Mye har skjedd her i sommer, mange prosesser og tanker og livet snus litt opp ned kjennes det som. Mer skrives ikke i all offentlighet...men du, vi snakkes jo plutselig. klem til deg

  SvarSlett
 7. Så vakkert skrevet, Heidi! Nok en gang kjenner jeg meg igjen i det du skriver. Spesielt siden sommeren også for meg har vært preget av tretthet og kvalme. Men likevel er det godt å se tilbake på denne sommeren og huske alle de fine øyeblikkene!
  Er ikke så aktiv på blogg jeg heller for tiden, men det er jo viktigere ting i livet..som å bære fram et nytt lite underverk! :)
  Ønsker deg gode dager og fortsatt gyldne øyeblikk i hverdagen med dine!
  Klem til deg

  SvarSlett