torsdag 23. februar 2012

Livstegn og takk

Her er et lite livstegn fra meg! Først og fremst, tusen takk for alle de fine kommentarene på det forrige innlegget. Det varmet virkelig hjertet mitt. Det er ikke bare lett å være såpass personlig, men jeg syntes det er viktig å sankke sant om livet.

Her har vi lagt bak oss et begivenhetsrikt døgn, som har inneholdt en stk forsvunnet 2 åring på kjøpesenter (15 forferdelige minutter i mitt liv), et trappefall på den samme 2 åringen (5 forferdelige sekunder i mitt liv), en blødende 1 åring ("mamma, han blør i magen", heldigvis var det bare blod på magen, som kom fra munnen), og feber etter vaksine på 1 åringen. Jeg tror jeg har fått litt flere rynker og noen flere grå hår, men innser at dette bare er begynnelsen med to aktive krabater. For ordens skyld, så er alle like hele og i god form.

Dere som har fulgt bloggen en stund vet at lille minsten har slitt med pust og ører, og at vi derfor ikke har sovet så alt for godt det siste året. For to uker siden var meg og minsten på Oslotur for å gjøre noe med dette. Godgutten kom hjem uten polypper og med dren i begge ørene, og endelig begynner nettene å bli tilnærmet normale. Jeg hadde glemt hvordan det føles å faktisk sove godt, og gleder meg over å oppdage det på ny. Livet med barn blir ikke kjedelig, og det byr på mange overraskelser.

Det var en liten oppdatering fra denne fronten. Til slutt vil jeg ønske nye følgere velkommen. Tenk over 100 følgere!! Det hadde jeg aldri trodd. God helg alle bloggvenner! Nå skal jeg legge meg under dyna og lade opp til en ny dag som midlertidig alenemor. De søte små har allerede ladet opp et par timer, og er garantert klar for nye sprell i morgen.

5 kommentarer:

 1. Så godt med eit livsteikn :-)
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Hei<3 takk for hyggelig kommentar! Du er flink å skrive og har en kjempefinblogg:) liker navnet godt og de gode ordene! Jeg er litt fersk på blogge fronten, men prøver meg frem. Ser du nevner Tone, en dame eg har blitt veldig glad i tross vi ikke møtes særlig ofte (foreløpig) Klem fra Lisbeth<3

  SvarSlett
 3. oi! Det hørtes ut som en litt for nervepirrende dag. Godt at det hele endte godt! Og så bra at minsten har begynt å sove bedre! Håper det ordner seg nå, og at mammaen kan få ladet opp litt på nattet og. Sovende!

  Her har vi en ny runde med tenner. Jeei!

  Ønsker dere en fin tid før pappaen kommer hjem! God helg!

  SvarSlett
 4. Wow... litt dramtikk i hverdagen kan man si! Helt forferdelig å kjenne på de skrekkelige følelsene av maktløshet og fortvilelse i sånne øyeblikk. Godt det endte bra! Håper du framover vil få lada batteriene med gode netter fylt med søvn... kos deg masse med skjønningene.

  Klme Helle

  SvarSlett
 5. oi oi oi for eit heftig begivenhetsrikt døgn!! bra alle er like heile ja:) tusen takk for kjempekoselige kommentarar på bloggen min, vart kjempeglad for dei! og så vil eg berre sei at eg syns bloggen din er fantastisk, det at du skriv om livet sånn det faktisk er er nok ikkje berre lett, men du skal vite at det gir meg, og heilt sikkert vekdig mange andre, mykje. det er så deilig å ha funne nokre bloggar som "virkar" i ein lenge etter ein har lest dei, og gjer noko med virkeligheitsoppfatningen, og din er ein av desse bloggane! håpar du får ei fin helg, med masse søvn:) klem

  SvarSlett