lørdag 25. februar 2012

Gyldne stunder

I dag har vært en veldig fin dag. Men også i dag opplevde jeg å ikke leve opp til idealet mitt som mamma (merkelig hvor ofte det skjer). Etterpå satte jeg med ned foran toåringen og sa unnskyld. Vi er jo venner vi to",  sa jeg. "Ja, vi er bestevenner", svarte han med tillitsfullt blikk. Hva kan man si? Hjertet mitt ble så stort at det holdt på å sprenges, og jeg måtte jobbe hardt med å ikke felle noen tårer. Mitt i den travle hverdagen dukker disse små gyldne stundene opp. Som da jeg holdt på å kle på minsten utedress og han plutselig snudde hodet sitt og plantet et vått kyss på kinnet mitt. Måtte jeg alltid oppdage og verdsette disse nydelige øyeblikkene som dukker opp når en minste venter det. Nå sover de begge søtt. Begge med roser i kinnene etter mange timer ute i vårsola, og lillegutt med litt ekstra roser på grunn av feber. Jeg koser meg med te og sjokolade, og minner meg selv på at jeg er Guds prinsesse uansett hvordan dagen har vært.

(Bildet har jeg brukt før, men jeg syntes bare det er så nydelig)

6 kommentarer:

 1. Hei Heidi :)
  Takk for den fine kommentaren du har lagt inn hos meg!
  Kjenner meg igjen i det du skriver om å ikke leve opp til idealene sine. For meg gjelder det både som mamma, kjæreste og reservemamma....ikke alltid ting er like lett..men heldigvis kan vi si unnskyld!
  Legger meg til som følger hos deg ;)
  Ha en fin helg fortsatt!!!
  Klem

  SvarSlett
 2. Forresten, vi bor visst i samme by :)

  SvarSlett
 3. Akkurat slik er livet..
  Godt vi kan seie unnskyld og få starte på nytt!

  God søndag :-)

  ps: nydeleg bilde

  SvarSlett
 4. Takk for besøket på bloggen min :) Alltid hyggelig med nye bekjentskaper. En fin og ærlig blogg du har, jeg stikker nok innom igjen. Ha en fin søndag med Guds velsignelse.

  SvarSlett
 5. Tusen takk for et velsigna innlegg Heidi!!!
  Ble rørt når jeg leste det!!!!

  Du er hjertelig velkommen til og besøke bloggen min,
  og det er kjempehyggelig om du legger igjen en hilsen.

  Må Gud rikelig velsigne deg og dine!!!
  Hilsen Jan Samuel.

  SvarSlett
 6. Kjære deg, har ikke fått sett dette og det nyeste innlegget ditt før nå, jeg. Vært litt "fraværende" pga sliten og trett. Men så nydelig dette var. Bildet er bare vakkert og stemningsfullt. Og så deilig at du beskriver mammarollen slik som den så ofte er, - der vi feiler og faller, og ber om tilgivelse. Jeg har det sånn flere ganger i uken - og det gjør vondt, og så godt igjen. Fint beskrevet og gjenkjennende :)
  Håper du koser deg med de små - selvom du ( i siste innlegg ) er sliten - naturlig nok, siden du er alenemamma for tiden...Ønsker deg en nydelig søndagskveld, Heidi. God klem fra meg

  SvarSlett