fredag 19. august 2011

Rusk i motoren

Noen ganger kommer det litt rusk i mammamotoren. Her i huset har den gitt noen små signaler de de siste dagene, og i dag kjente jeg at det var best å la den få hvile litt slik at den ikke får større trøbbel.

Jeg har en tendens til å bruke tid på å analysere hvorfor jeg blir trøtt og sliten innimellom. Det vil si at når jeg setter meg ned for slappe av, så kverner tankene. Jeg leter etter gode nok grunner til at jeg faktisk bare har lyst til å gjøre ingen ting. Da begynner en merkelig form for utregning i hodet mitt: diverse selskaper for å feire en toåring, flere alt for sene kvelder pga hatt det så koselig, minsten får tenner og er litt mer våken enn han pleier på natta, bekymringer angående jobbsituasjonen min....la meg nå se, er det mere jeg kan føre på kontoen for at jeg i dag er så trøtt?

Så rart at jeg bruker tid på det. Det er mye bedre å bare godta at alle blir litt slitne og trøtte innimellom, og heller kose seg med babyen min (som begynner å bli veldig stor han og), masse te, kokesjokoladen som jeg ikke rakk å bake noe av, og se på regnet som siler ned ute.

5 kommentarer:

 1. Kjenner meg veldig igjen!
  Nyt teen og sjokoladen så kommer plutselig energien tilbake ;)
  God helg!
  Klem

  SvarSlett
 2. Gled deg med kokesjokoladen.Det kommer fort nok en tid hvor du får alfor dårlig samvittighet til å unne deg den gleden. Carpe Diem.

  SvarSlett
 3. Det er ikke lett å kutte forbindelsen til hjernen, den surrer og går likevel. Å slappe av bare fordi kroppen sier at en trenger det, er vanskelig. Carpe Diem en treningssak.

  God helg, håper du klarer å være tilstede i eget liv slik at du ser det gode du har rundt deg!

  SvarSlett
 4. Hei,
  så koselig at du var innom bloggen din og la igjen en kommentar! Da fant jeg jammen bloggen din også!
  Vi sees! :o)

  SvarSlett
 5. Takk for koselig kommentar på bloggen min, og nå har sittet og lest din LENGE! Kjenner meg igjen i så mye av det du skriver! Følger med deg videre :). God uke til deg!

  SvarSlett