fredag 1. april 2011

Kjærlighetshandling


Jeg har en god venninne, som nå dessverre bor langt unna. En gang bodde vi i samme by. Hvis jeg hadde det leit var det alltid rom hos henne. Sjokoladekaka ble tatt opp av fryseren, og tevannet satt på. Siden den gang har te og sjokolade alltid hatt noe trøstende over seg for meg. Det lå kjærlighet og omsorg i handlingene hennes. Det var mye god trøst i den varme tekoppen. Det var en kjærlighetshandling.


Noen ganger blir ord fattige, andre gang er vi slitne av dem. Da er det godt med slike kjærlighetshandlinger. De finnes i mange varianter. Men en merker hjertet som ligger bak. De er pusterom og hvilesteder. Og de kan absolutt brukes i hverdagen uten sorg og leie ting. Kjærlighet mottas alltid med takk. Og det geniale er at en kan gi dem til seg selv. Slik jeg gjør nå!

4 kommentarer:

 1. NYT det!! Og så fint og godt minne. Vakkert!
  Ha ein god dag :)

  SvarSlett
 2. Så koselig innlegg:)

  Ønsker deg en flott fredag:)

  W

  SvarSlett
 3. Så skjønt. Kos deg med kake og te - bra å ta godt vare på seg selv innimellom.

  Jeg måtte bare le av innlegget om tålmodighet. Vi har det på samme måte du og jeg. Føler meg så sinnsykt kjip innimellom. Ja, ganske ofte egentlig. For trassalder + utålmodig mamma går liksom ikke så godt overens. Og slenger du på en skrikende baby, ja så vet du hvordan det er ;)

  Jatakk til mere tålmodighet. Det hjelper jo å tenke på det da. Da blir jeg mer bevisst på mine handlinger.. og muligens LITT mer tålmodig ;)

  Ha en finfin dag!
  klem

  SvarSlett
 4. For et FANTASTISK servise!!! Nyt kaka, min venn.

  SvarSlett