mandag 28. mars 2011

Tusen takk!!


Jeg har vært så heldig å få en award. Det er alltid gøy når noen viser at de setter pris på det jeg skriver! Det er lett å late som en er sånn passelig selvgående og trygg, og ikke trenger så mye skryt. Men vi trenger vel alle ros, oppmuntring og heiarop??? Jeg gjør iallfall. Det varmer hjertet, gjør at jeg blir litt gladere og tryggere. Sønnen min på et og et halvt år (min store inspirasjonskilde), ser alltid rundt seg etter at han har sunget eller danset, for å se om vi har sett han. Så venter han på respons. Hvis ikke responsen kommer med en gang, hender det han klapper for seg selv. Og som han smiler når vi og klapper. Lurer på om ikke vi voksne er litt sånn inne i oss og? Og kanskje vi skulle gjøre som min lillegutt, klappe litt mer for oss selv!

Awarden skal gis videre, og det gjør jeg med stor glede til disse flotte bloggene:


Gledelig tanke


I sofakroken


Dagdrømmeren


Pusterom


Litt av mitt


Får ikke til å linke direkte herfra til bloggen, men alle bloggene ligger på blogglista mi (noen må gjerne forklare meg hvordan en gjør det!). Oppgaven er å gi den videre til 5 inspirerende blogger med under 100 følgere. Nå har en av disse bloggene som jeg gir den videre til litt over 100 følgere, men den er så fortjent at jeg gir den alikevel! Og har du allerede fått awarden, så er oppgaven å bare nyte at noen liker bloggen din så godt!!


Nå begynner minsten å våkne, og det er på tide og nyte denne vindstille vårdagen med sol fra knallblå himmel. Det er hverdagsgleder det!!!


7 kommentarer:

 1. Gratulerer med award! Velfortjent!
  Ha en nydelig dag i sola!
  Klem

  SvarSlett
 2. Verkeleg velfortjent award, bloggen din er så fin og du skriv så mykje bra. Eg blir inspirert og glad av å lese.

  TUSEN takk for awardtildelinga, det er verkeleg inspirerande å få ein slik award. Kjekt å vite at nokon likar det ein skriv om.

  Håpar du har ein god dag og at du kosar deg med guttane dine!
  Mange klemmar Cam

  SvarSlett
 3. Gratulerer:) -og tusen takk!! Så koselig å få en slik award av deg!! Så ble jeg sittende her og lese, og lese, og lese. Så vakker blogg du har, og så mange gode hverdagstanker som vi andre kan kjenne oss igjen i. Å komme innom slike blogger får meg til å forstå hvorfor jeg holder på med dette. For det er så mange fine tanker her, som gjør at man føler seg litt mindre alene i....ja, hverdagen og mammalivet. Jeg blir her jeg!:) Så var det ekstra fint å se at du hører hjemme i Grimstad og Kristiansand..to byer jeg er så gla i, og som jeg har bodd mange år i. Hils Sørlandet og våren fra meg...som har flytta langt bort fra nettopp det, hehe:)

  SvarSlett
 4. Gratulerer med awarden og tusen hjertelig takk for at du gir den viderer til blant annet meg. Ble veldig glad for det. Jeg tror det er som du beskriver - vi voksne liker også at noen klapper når vi har svingt oss på gulvet eller sunget ei vise! Utrolig bra sagt!
  God klem til deg. Et innlegg om awarden kommer (om ikke med det samme, så etterhvert).
  Klem igjen

  SvarSlett
 5. heyheyhey!! I har fått award! Det e jo kjempestas! Tusen takk, min gode venn! Takk for at du heier på meg også å denne måten!
  Gratulerer du også. Jeg blir alltid så glad når jeg ser du har skrevet noe nytt, for da vet jeg at jeg får noe å tenke litt på. Kanonbra!
  Glad i deg, min due!

  SvarSlett
 6. Kom akkurat over bloggen din:) Så flott blogg du har:) legger meg til som følger hos deg jeg:)

  Ønsker deg en super torsdag:)

  W

  SvarSlett
 7. Det du sier her er så sant. Vi trenger alle positiv tilbakemelding en gang i blant, det får oss til å ville jobbe videre å nå nye høyder. Men hvorfor tror du det er slik at voksne og ungdommer ikke kan være på samme måten som barn, klappe for seg selv og være stolt av seg selv for noe man har klart. Er det fordi det er pinlig. Trenger vi at andre synes ting er bra før vi selv kan inrømme at det er sånn passe greit? Barn er kloke mennesker som ikke har de sperrene som voksne har. Hvorfor har vi dannet oss disse sperrene og hvor kommer de fra?

  SvarSlett