torsdag 28. februar 2013

Lykkerom


Her er noen av mine små lykkerom i hverdagen:

1. Fylle den fine gule termokoppen min med god te, legge sjokolade i en skål og ta det med i bilen når jeg skal ut å kjøre (glimrede måte å benytte tiden bak rattet til noe konstruktivt, nemlig kose seg!)

2. Avlyse en plan, dvs en husarbeidplan, og bruke tiden til å gå på cafe eller en trilletur i sola med gode venner. Altså, la fornuften fare og nyyyte litt

3. Bestille den beste lunchen, den beste kaffien OG en kake etterpå på cafeen (selv om det er lenge til neste lønning). (Og ja, jeg har god apetitt)

4. Bare være litt, enten alene, eller sammen med de jeg er glad i.

5. Å gjøre noe jeg ikke har orket/giddet (som å rydde i gangen), og etterpå være enormt fornøyd med meg selv, og fortelle mannen maange ganger hva jeg har gjort.

6. Bestille frisørtime, og begynne å glede seg.

7. Finne frem vårjakka og lette sko, selv om jeg faktisk fryser litt.

8. Tenke at bare i dag er i dag, bare nå er nå. Det er bare dette nået jeg holder i hånda mi. Best å behandle det varsomt.

Det nydelige bildet (som er hendene til meg og lille jenta mi, er det den flinke fotografen Katrine Loftesnes Pettersen som har tatt. Besøk henne gjerne på bloggen hennes: http://www.katrinesfoto.blogspot.com/, eller hjemmesiden hennes http://www.katrinesfoto.com/

3 kommentarer:

 1. JA det er viktig å kose seg på en eller annen måte.
  og her var det mange godt tips.
  Et koselig bilde.
  Ønsker deg ei herlig helg :)

  SvarSlett
 2. Så flott du skriver!

  Lette jakker og nye sko er noe av det jeg liker best om våren - og lyden av snø som smelter!

  SvarSlett
 3. Jeg har brukt ordet lykkeblikk i bloggen min noen ganger, små øyeblikk av lykke. Men av og til er nok lykkerom et mye mer passende ord på disse stundene i hverdagen. Lykkerom - det ordet liker jeg :)

  SvarSlett