tirsdag 19. oktober 2010

Bjørnen sover....

Har du noen gang hatt et aldri så bittelite ønske om å gå i hi. Ikke for en hel laaaang vinter. Men for en formiddag. Eller en dag. Hvis jeg skulle gå i hi skulle jeg ha med meg følgende: alle ukas nye dameblader og et par interiørblader, en stk god bok, en Bocca, to gullbrød, en pakke grønne, stenfrie druer, noen gode appelsiner, eplejuice, lammefrikase, godt brød, eplekake med is, en god pysjamas, ullsokker og masse stearinlys.

Jepp, det har vært noen litt lange dager her i huset. Inkludert et lite besøk på sykehuset som heldigvis ikke var noe dramatisk, men en forsikring om at sterke kynnerer ikke var noe mer en det. Minstemann blir i magen en stund til, heldigvis! Så jeg skal hvile litt mer.....Og som min kloke mann sier, så er kunsten å hvile hodet og. Det er ikke noe vits i å hvile hvalrosskroppen hvis hjernen arbeider på høygir med alt den skulle ha gjort, og den dårlige samvittigheten kverner. Så derfor tanken om å gå i hi bittelitte gran. For i hi er det ikke et overfylt vaskerom, skitne gulv, gammel mat i kjøleskapet, alltid tomt for melk, alltid mye rart på kjøkkengulvet.

Puhhh, et hjertesukk fra en husmor som IKKE rekker over alt hun så gjerne ville. Og som stort sett lever veldig godt med det. Det rare er at jo mer trøtt jeg blir, jo dummere syntes jeg akkurat det er. På gode dager gjør det ingenting. Men på de dagene der jeg absolutt ikke orker å gjøre rent, det er da jeg ser alt rotet og irriterer meg over det. Det er jammen forskjell på hvilken "briller" vi har på oss! Egentlig ganske så facinerede. På en god dag er jeg en fin, gravid dame, med fine krøller og et koselig lite hjem. På en sliten dag er jeg en hvalross med tørt, livløst hår, og stua er skitten og halvferdig. Godt at det vi ser ikke alltid er sant!!!

Men sånne dager som dette, med sol fra høstklar himmel, venninnetreff på cafe og en fredelig kveld med pcen, er jammen bra det og. Men savner de Gullbrødene.....

7 kommentarer:

 1. He he hvem ønsker vel ikke å gå i hi av og til:)
  Masse lykke til framover!
  Stor klem

  SvarSlett
 2. Hehe, du ville i hvert fall ikke vært sulten!!! Jeg skjønner VELDIG godt hva du mener altså ;)
  Tusen takk for koselig hilsen fra deg til meg :)
  nattaklem fra Barbro

  SvarSlett
 3. Hehe! Kan vi gå i hi sammen? Eller hvertfall rett ved siden av hverandre, i tilfelle det blir kjedelig i lengden.. :)
  Klem

  SvarSlett
 4. Hei! Jeg er på en liten runde hos mine følgere av Noe på Hjertet for å fortelle at jeg har flyttet fra blogspot til wordpress. Det medfølger at bloggen ikke vil bli oppdatert i blogglisten om du ikke gjør følgende: Slett bloggen fra listen og legg til www.joridkvam.com igjen i den ruten hvor det står 'legg til via nettadresse' :-) Da kommer siste poster opp!

  Håper du fortsatt vil være med å følge, om du gjør det legg igjen en liten kommentar i dette innlegget: http://www.joridkvam.com/?p=871 og vær med i trekningen av en liten oppmerksomhet for bryderiet :)

  Klem Jorid - Noe på Hjertet

  SvarSlett
 5. heidi i love you! du er bare så kul! og f l i n k til å skrive!!!!

  SvarSlett
 6. Men det er da du må tenke PYTT PYTT, vettu! :)
  Og hvor lett er det, liksom...
  Masse gode ønsker for dagene:)
  Klem

  SvarSlett
 7. For en nydelig blogg dette var!

  Er på en liten surferunde og her ble jeg værende:) Kjenner meg så ekstremt igjen i det du skriver med at alt som kommer an på brillene som ser. Noe å tenke ekstra på de dagene man ikke er helt med... (som gårsdagen for min del!) Idag er alt som var problematisk da, helt overkommelig. Godt å høre at det er flere som har de samme tankene. Ha en fin kveld, hit kommer jeg tilbake!

  SvarSlett