torsdag 3. desember 2009

Noe vakkert....


Å stole på Gud.... Å stole på noen vil si å tro at de vil deg godt, at de holder de løftene de har gitt deg, at de har kontrollen. Det siste er utfordrene for meg. Jeg liker å ha kontrollen selv. Noen ganger skulle jeg ønske at jeg visste at det jeg håper på og lengter etter kommer til å skje... Når jeg er inne på dette er det artig å tenke tilbake på hvordan livet mitt kunne ha vært hvis jeg alltid hadde fått det slik som jeg ville.
Jeg, med mitt begrensede perspektiv, har ønsket meg mye rart. Så når jeg sitter her, med verdens beste mann i stua ved siden av, verdens nydeligste gutt i senga si, da er jeg uendelig takknemlig for at jeg har en Far som er klokere enn meg. En som ser hva som er til det beste for meg. Jeg har grått endel tårer i mitt liv fordi jeg ikke har fått det som jeg ville det akkurat da. Og i ettertid vært enormt takknemlig for at jeg ikke fikk det slik. Takknemlig for at det finns en som har mer peiling enn meg.
Jeg klarer fortsatt å bruke verdifull tid på å bekymre meg for fremtiden. Det er da jeg må minne meg på å se tilbake. Se sporene av en god Gud i livet mitt. Gud er overraskelsenes Gud. Han kan gi oss mer enn vi forventer, men ikke alltid det vi forventer, og når vi forventer det. Det har jeg fått oppleve. Så kan jeg sitte her en desemberkveld og se på snøen og være takknemlig for det Han har gitt meg, spent på hva fremtiden vil bringe, og prøve å innse at jeg aldri har hatt, eller kommer til å få kontrollen. Jeg må gi kontrollen til Han som vet best, og tro at han skaper noe vakkert ut av livet mitt.

1 kommentar:

  1. åh nå fikk jeg helt tårer i øynene. DET ER SÅ SANT at vi først som sist må gi HAN kontrollen! så fint det du skriver, at når du ser tilbake så er du gla for at Hans og ikke dine ønsker ble realisert. så ufattelig viktig. noe man burde si til seg selv hver dag man våkner om morran: i dag gir jeg DEG kontrollen Gud... Bless you girlfriend!

    SvarSlett